Fender Telecaster kopen

Dit is het helemaal: De gitaar waarmee Fender oorspronkelijk zijn mars door de hedendaagse muziekgeschiedenis begon. Hij verscheen in de vroege jaren vijftig van de vorige eeuw en heette eerst de Broadcaster. Het ingenieuze, eenvoudige ontwerp, de vastgeschroefde (bolt-on) hals en de platte body dragen allemaal bij aan de kenmerkende klank en het gebruiksvriendelijke gevoel. Van Nashville twang tot blaren trekkend rock geluid, de Fender Telecaster klank doet zijn aanwezigheid voelen in bijna elke muzieksoort. De uiteenlopende lijst van Fender Telecaster spelers getuigt van de universele capaciteiten van de gitaar: Muddy Waters, Keith Richards, James Burton, Bruce Springsteen, Joe Strummer en John 5, en vele anderen.

 

» Bekijk alle Telecasters

Fender Telecaster kopen


Fender Telecaster Squier TelecastersSquier Telecasters

Perfect voor gitaarstudenten of voor ervaren spelers met een kleine portemonnee, Squier Teles houden de erfenis van de originele Fender in ere, voor een betaalbare prijs.
 » bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster American DeluxeAmerican Deluxe

De American Deluxe Tele combineert een klassiek Fender model met moderne eigenschappen om de klank en bespeelbaarheid te geven die je wilt – met ultra-lage ruis prestaties en een Micro-Tilt hals bevestiging.
» bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster American SpecialAmerican Special

De American Special Telecaster heeft een verbeterde element-bedrading, verbeterde elementen en meer.
» bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster American StandardAmerican Standard

De American Standard Telecaster heeft een verbeterde brug, een betere afwerking en een hals die makkelijker speelt dan ooit.
» bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster American VintageAmerican Vintage

Fender American Vintage Telecasters bieden alle klassieke kenmerken die je wilt van de beste vijftiger en zestiger jaren Teles,
» bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster ArtistArtist

Fender Artist Telecasters zijn voorzien van de componenten en het speciale gevoel dat je vindt bij Teles die in het bezit waren van en aangepast door enkele van de grootste spelers.
» bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster ClassicClassic

Deze speciale gitaren hebben het onmiskenbare gevoel van de jaren zestig en ook de iconische modellen van 1972 met authentieke componenten en afwerking.
» bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster Classic PlayerClassic Player

“Aangepast” door de meesterbouwers van Fender Custom Shop, hebben Classic Player Telecasters aangepaste elementen en bedradingsschema’s, vintage uitrusting en speciale (en makkelijk speelbare) halsprofielen.
» bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster Road WornRoad Worn

De Road Worn Telecaster geeft je de uitstraling en klank van een geliefde vintage Tele – zonder het vintage prijskaartje.
» bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster Special EditionSpecial Edition

Fenders Special Edition Telecasters geven je speciale limited-edition gitaren, met unieke klankhoutsoorten en daarop afgestemde eigenschappen.
» bekijk de beste modellen

 

Fender Telecaster StandardStandard

The Fender Standard Telecaster gitaar geeft je dat klassiek Tele geluid en gevoel en heeft bovendien een paar heel vette verbeteringen voor moderne spelers!
» bekijk de beste modellen

 

Fender Custom Shop TelecastersFender Custom Shop Telecasters

De magie van de Fender Custom Shop zit hem in het vakmanschap van de bouwers! Hun jarenlange ervaring, uitgebreide vaardigheden en expertise maakt elke Custom Shop Telecaster een veel gevraagde gitaar voor spelers en verzamelaars.

» Bekijk alle Telecasters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in