Home Over ons

Over ons

Gitaarzone, dé gids om de juiste gitaar te vinden.

Ik speel al meer dan 25 jaar op de gitaar. Ik ben begonnen met een akoestische gitaar, werd getraind op een klassieke en pingel soms wat op een elektrische gitaar.

In een verhaal waar jij je zeer waarschijnlijk in herkend, was ik altijd gefascineerd door de gitaar en vond het idee om er op te leren spelen geweldig. Op een dag besloot ik dan eindelijk toch de oude ik opzij te zetten en kocht mijn eigen gitaar.

Het probleem waar ik al snel achter kwam was dat alle makkelijk te bespelen gitaren meer dan €1.000 waren, waar de goedkopere gitaren veel actie hadden, waardoor het moeilijk was om te leren. Ik kwam uiteindelijk uit op een gitaar die mijn lust om te leren behield, maar mijn bankrekening niet compleet uitputte.

Ik heb nog vele andere gitaren gekocht sinds toen en degene waar ik op dit moment op speel is een hoge kwaliteit akoestische gitaar welke ik helemaal geweldig vind, maar ik heb veel geleerd over de laatste 20 jaar. Ik heb vele jaren als gitaar leraar gewerkt en heb het voor elkaar gekregen om een winkel te beginnen welke zich specialiseert in gitaren voor beginners.

Dit is waar deze website om gaat. Ik zou graag willen delen wat ik geleerd heb over gitaren voor beginners. Hoe je ze dient te kopen, waar je op moet letten bij een gitaar voor beginners, en hoe je ze bespeeld.

We zorgen dat onze reviews een waar rock & roll gehalte hebben. Je waant je soms op een waar gitaarfestival.

Succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in